AudioDateDownLeftRightUpIconClosefacebookReportGallerySettingsGiftLanguageGridListMapMenunoAudionoPhotoPhotoPlayPlusSearchStartwitterUserVideo

Black-headed Siskin Spinus notatus

  • Order: Passeriformes
  • Family: Fringillidae
  • Polytypic: 3 subspecies
  • Authors: Marîa Félix Ramos-Ordoñez, Claudia I. Rodríguez-Flores, Carlos A. Soberanes-González, Marîa del Coro Arizmendi, and Thomas S. Schulenberg
Sections

Diet and Foraging

Diet

Black-headed Siskins primarily feed on seeds, but the diet is not described in detail.

Foraging Behavior

Information needed. Contribute

Recommended Citation

Ramos-Ordoñez, M. F., C. I. Rodríguez-Flores, C. A. Soberanes-González, M. d. C. Arizmendi, and T. S. Schulenberg (2013). Black-headed Siskin (Spinus notatus), version 1.0. In Neotropical Birds Online (T. S. Schulenberg, Editor). Cornell Lab of Ornithology, Ithaca, NY, USA. https://doi.org/10.2173/nb.blhsis1.01